TH Nalewka z tarniny 30% 200 ml
Nalewka z tarniny jest wytwarzana z owoców dziko rosnącej na obrzeżach lasów śliwy tarniny (Prunus spinosa).
Nalewka z tarniny jest wytwarzana z owoców dziko rosnącej na obrzeżach lasów śliwy tarniny (Prunus spinosa).
Nalewka z derenia sporządzona ze świeżych owoców. Barwa jasnoczerwona -intensywna.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu sporządzona ze świeżych kwiatostanów.
Nalewka z aronii ma bardzo intensywną barwę (czerwonogranatową, prawie czarną), charakterystyczny smak i zapach owoców aronii.
Nalewka wiśniowa smak i zapach charakterystyczny dla owoców wiśni, lekko pestkowa z delikatnym posmakiem czekolady.
Nalewka malinowa sporządzona ze świeżych owoców. Barwa czerwona, intensywna.
Nalewka z pigwowca sporządzona ze świeżych owoców. Barwa jasnożółta do brązowej, ze złotym refleksem.
Nalewka żurawinowa sporządzona ze świeżych owoców. Barwa jasnoczerwona,intensywna.
Nalewka imbirowa sporządzona z kłączy imbiru z dodatkiem laski wanilii. Smak i zapach bardzo charakterystyczny– słodko-pikantny.
Nalewka z mirebelki sporządzona ze świeżych owoców dziko rosnącej ślwiki mirabelki. Barwa słomkowo-żółta.
Nalewka dzięgielówka sporzadzona z mieszanki ziół. Podstawowymi składnikami tej mieszanki jest arcydzięgiel, kolendra i koper włoski. Barwa jasnożółta, średnio intensywna.