EKO Koniczyna czerwona kwiat herbatka...
EKO Koniczyna czerwona kwiat 100%.
Surowiec najwyższej jakości
Kraj pochodzenia: Polska
Koniczyna w Polsce jest rośliną pospolitą. Rośnie na łąkach, polach i przydrożach oraz w widnych lasach.
EKO Koniczyna czerwona kwiat 100%.
Surowiec najwyższej jakości
Kraj pochodzenia: Polska
Koniczyna w Polsce jest rośliną pospolitą. Rośnie na łąkach, polach i przydrożach oraz w widnych lasach.
Pij gdy w kroku Ci urosło a mocz nie chce płynąć prosto.
Z wielkiej ulgi dziś się ciesz niech powróci znowu zwierz.
Czosnek niedźwiedzi jest rośliną liściastą należącą do czosnkowatych.
Składniki: ekologiczna zielona herbata ze wczesnych zbiorów (Sencha) 100%
Pij gdy krwinek masz za mało, by uleczyć wątłe ciało.
Niechaj lico się rumieni byś szczęśliwy był na ziemi.
Zwane często dzikim majerankiem używane jest głównie jako przyprawa w kuchni włoskiej do pizzy i wszelkich ciast.
Pij gdyś słaby chorowity bo wnet będą w pracy zgrzyty.
Niechaj mocy napar doda nawet kiedy zła pogoda.
Można ja stosować jako dodatek do potraw, surówek, sałatek i zup.
EKO Matcha - to najwyższej jakości zielona herbata w postaci proszku, nazywana "matką zielonych herbat".
Pij gdy tłuszczyk Ci przeszkadza, bo nad ciałem ma być władza.
Niechaj sklęsną brzuszek, uda - bądź już smukła lecz nie chuda.
Jagody Jałowca - cenione są jako przyprawa do kapusty, mięs, sosów i marynat.
Pij gdy lico masz przekrwione serce goni za ogonem.
Spokój niechaj cię owładnie, będziesz działał grzecznie, ładnie...
Relaksacyjna Eko Herbatka owocowo- ziołowa.
Składniki: jemioła ziele, bez owoc , jabłko owoc, hibiskus, jarzębina owoc, aronia, chmiel, słonecznik płatki.
To wyjątkowy pieprz pochodzący z silnie strzeżonego rezerwatu na podwyższeniu wybrzeża Malabar, położonego w okręgu Kerala w południowo-zachodniej części Indii.
EKO Czarnuszka przyprawa 40g
Przyprawę stanowią nasiona mające swoisty zapach o charakterystycznym smaku - najpierw lekko gorzkawy, potem palący.
Czarnuszkę często można spotkać pod nazwą Czarnego Kminku.
EKO Kolendra owoc przyprawa 50g
Kolendra pochodzi z obszaru Morza Śródziemnego, szczególnie popularna jest w kuchni azjatyckiej.
Jako przyprawę stosuje się dojrzałe owoce które mają korzenno-słodkawy, a jednocześnie lekko piekący smak. Kolendra znajduje zastosowanie w postaci ...
Składniki : ekologiczna jagoda (Vaccinium myrtillus) (60%), ekologiczny cukier trzcinowy (25%), woda, substancja zagęszczająca - pektyna jabłkowa, regulator kwasowości - kwas askorbinowy.
Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Stanowi idealny dodatek do lodów, deserów i ciast
Dobra alternatywa dla cukrów i słodzików
Najczęściej używany do żurku, grochówki, gęsiny i kaczki. W kuchni śródziemnomorskiej większość przepisów jest z majerankiem w tle.
Składniki: EKO Czystek ziele (CISTUS INCANUS) 100%
Kozieradkę stosuje się przede wszystkim do sałatek, sosów, zup oraz wszelkich dań kuchni wschodniej. Używana jest również jako dodatek do innych mieszanek ziołowych.
Bazylię stosuję się do wszelkich sałatek, serów oraz potraw - szczególnie śródziemnomorskich
Kurkuma pochodzi z południowej Azji i ceniono ją przede wszystkim za właściwości lecznicze i barwiące. W przetwórstwie spożywczym stosuję się ją jako dodatek do barwienia sosów, musztard, ryżu, makaronu, masła, ...
Składniki: EKO Stevia, EKO Pokrzywa rwana ręcznie.
Składniki: EKO tarnina owoc 100%
Surowiec pochodzi z Bieszczad. Tam zbierany jest ręcznie ze stanu naturalnego oraz suszony na płachtach bez użycia maszyn, dzięki czemu zachowuje więcej substancji ...
Składniki: EKO pokrzywa liść 100%
Surowiec pochodzi z Bieszczad. Tam zbierany jest ręcznie ze stanu naturalnego oraz suszony na płachtach bez użycia maszyn, dzięki czemu liście zachowują więcej substancji czynnych.
Składniki: EKO malina liść 100%
Surowiec pochodzi z Bieszczad. Tam zbierany jest ręcznie ze stanu naturalnego oraz suszony na płachtach bez użycia maszyn, dzięki czemu liście zachowują więcej substancji czynnych.
Składniki: EKO mniszek kwiat 100%
Surowiec pochodzi z Bieszczad. Tam zbierany jest ręcznie ze stanu naturalnego oraz suszony na płachtach bez użycia maszyn, dzięki czemu zachowuje więcej substancji czynnych.